Maakt baby Hazes een eind aan alle ruzies?

Afgelopen jaar viel de familie Hazes uiteen en wordt er tot op de dag van vandaag door Rachel, Roxeanne en André Jr. nie...

Lees ook

Afgelopen jaar viel de familie Hazes uiteen en wordt er tot op de dag van vandaag door Rachel, Roxeanne en André Jr. niet met elkaar gesproken. De reden van deze familieruzie zou Monique, de zestien jaar oudere vriendin van André Hazes Jr., zijn. Nu de twee samen een kindje verwachten, lijkt het erop dat alles misschien wel goed gaat komen binnen de familie.

Happy Hazes

Volgens de oud chauffeur van André Jr., die bij Shownieuws een boekje open deed over de ruzie, zal de familie sneller bij elkaar komen dan iedereen denkt. “André en Rachel hebben een voorzichtige lijmpoging ondernomen. Dit heb ik gehoord van intimi. Er is uitbreiding in de familie op komst, dus dan is het waarschijnlijk makkelijker om je te verzoenen”, laat hij weten.

Psycholoog Steven Pont legt uit dat deze plotse verzoening te maken heeft met de verhoudingen binnen de familie. Zo wordt Rachel oma en Roxeanne tante. Die rollen willen ze natuurlijk vervullen en hun kleinkind of neefje/nichtje zien. Daarnaast wil Dré natuurlijk niets liever dan een oma en tante voor de kleine spruit.

Problemen

Met de mogelijke verzoening is echter nog niet alles opgelost. Gisteren werd namelijk bekend dat er nog meer ruzies binnen de familie zijn ontstaan. Na Dré heeft nu ook zus Roxeanne gebroken met haar opa. Daarnaast heeft moeder Rachel nog flinke ruzie met haar enige zus Els, die aan de kant van Dré staat, gekregen. Dit meldt Privé.

“Ze zien elkaar niet meer, terwijl Els wel over de vloer komt bij André Jr. Ze was ook op zijn albumpresentatie en gaat goed om met zijn vriendin Monique. Misschien is Els’ contact met André Jr. wel de splijtzwam geweest, en was Rachel jaloers op haar zus omdat zij wel goed contact heeft met hem”, zegt een insider.

Lees ook: André Hazes Jr. en Monique op liefdesvakantie

Bron: Show.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook