Meer bekend over nieuwe serie Barbie en Michael

Eerder deze week werd bekend dat RTL nog een realityserie gaat maken met Samantha 'Barbie' van der Plas-de Jong en...

Lees ook

Eerder deze week werd bekend dat RTL nog een realityserie gaat maken met Samantha ‘Barbie’ van der Plas-de Jong en haar man Michael in de hoofdrol.

Dj’s

Wat het onderwerp van de nieuwe serie is, was toen nog niet bekend. Nu blijkt dat de serie zich grotendeels in Spanje af zal spelen. Ook zal het te maken hebben met de dj-cursus waar de twee mee bezig zijn. “Je zult onze carrière als beginnende dj’s gaan zien, en het klopt dat dit seizoen zich voor het grootste deel in Spanje afspeelt”, laat Michael op de radio weten.

Ook gaan er geruchten dat ze daar zullen proberen een bar te openen. Of dat waar is, wil Michael nog niet verklappen. “Dat zie je vanaf september wel, maar er gebeurt weer genoeg. Binnenkort wordt alles bekendgemaakt op een persconferentie. We hebben in ieder geval lang moeten nadenken om nog een jaar camera’s ons te laten volgen.”

Buitenland

Eerder gingen er al geruchten dat Barbie en Michael uit Nederland zouden vertrekken. “Michael en ik hebben erover gesproken. In de toekomst zouden we in de omgeving van Malaga, aan de Costa del Sol, dolgraag een huisje kopen. We zijn samen al op heel wat plekken op de wereld geweest, maar Spanje is echt wel ons land”, liet Barbie toen weten.

Maar of ze daar ook echt zullen gaan wonen is nog maar de vraag. “Of we echt gaan emigreren is nog maar de vraag hoor! Veel mensen denken dat we niet buiten Den Haag zouden kunnen, maar dat valt denk ik best mee. Zeker als het op die andere plek altijd lekker weer is”

Nummer 8

Barbie is na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol alweer toe aan haar achtste serie. RTL maakte achtereenvolgens met haar Barbie’s bruiloft, Barbie’s baby, Huisje, boompje, Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent!, Samantha en Michael doe effe paranormaal!, Samantha en Michael houden zich Thai en Samantha en Michael nemen er nog eentje.

Lees ook: Barbie showt na twee jaar haar echte haar

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook