Andy van der Meijde doet opvallende onthulling over vrouw

In een interview met FHM voor de FHM500 wordt ex-voetballer Andy van der Meijde aan de tand gevoeld over het v...

Lees ook

In een interview met FHM voor de FHM500 wordt ex-voetballer Andy van der Meijde aan de tand gevoeld over het vrouwelijk schoon van Nederland én wie er in zijn top-5 staat.

Top 5

Je zou denken dat zijn vrouw Melisa op de eerste plaats prijkt, maar niets is minder waar. Andy koos verrassend genoeg voor Victoria Koblenko als mooiste vrouw van ’t land. Zo vertelde hij: “Melisa is heel knap. Een mooie vrouw, een lieve vrouw, hardwerkend en goed voor het gezin, maar s’ ochtends stinkt ze een beetje uit d’r mond, vandaar dat ze op twee staat”, aldus Andy. Hij spreekt wel vol lof over Victoria: “Ze heeft klasse en ik denk dat ze heel erg stout is in bed.” Verder deed Andy nog een boekje open over een bijzondere jeugdliefde. “Weet je wie vroeger heel erg sexy vond? Caroline Tensen. Daar was ik wel echt een beetje verliefd op.”

Veel aandacht

Verder bevestigde de ex-speler van onder meer Ajax en Inter Milaan dat profvoetballers makkelijk aan mooie vrouwen komen. “Je krijgt veel aandacht van vrouwen. Ik heb wel eens voetballers gezien met vrouwen aan hun arm waarvan ik dacht: nou, die hangt alleen maar aan zijn arm vanwege zijn dikke portemonnee.”

Bron: FHM, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook