Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 april 2016.

NEW FASHION PERSPECTIVES

De mode-industrie is continu in beweging. Maar wat betekent het eigenlijk om anno 2016 ‘modeontwerper’ te zijn? Deze vraag vormt de rode draad in New Fashion Perspectives. Dit is een tiendaagse fashion tentoonstelling van Glamcult Studio en modecurator Hanka van der Voet.

Waar: Looiersgracht 60 in hartje Amsterdam
Wanneer: 15 tot en met 24 april

Pop Arts Festival

Het Pop Arts Festival bestaat uit tien dagen lang genieten van een mix van live videoclips, bizarre objecten (ja echt!), miniatuur objecttheater, bloedstollende ‘drive-in-movies’ in een ondergroendse parkeergarage, fysieke komedies met poppenspel, multimedia muziektheater, surrealistische sprookjes met levensechte poppen en obejecten & nog veel meer. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan is dit wat voor jou.

Waar: Amsterdam
Wanneer: 14 tot en met 24 april

Bestel kaartjes voor het Nassau Festival, Koningsdag

Het aller-eerste Nassau Festival wordt in het monumentaal Olympisch Gebied te Amsterdam gehouden en zal in het teken staan van een geweldig gezellige sfeer. Het is de eerste editie van het festival waar de verschillende organisaties STRAF_WERK, Reaktor, THUMP en De Sluwe Vos ieder een eigen stage zullen hebben. Het festival heeft een vooruitstrevende programmering met elektronische muziek. De line-up bestaat onder anderen uit Jamie Jones, Henrik Schwarz, Carl Craig en The Martinez Brothers.

Waar: Olympisch Stadion 2, Amsterdam
Wanneer: Woensdag 27 april 2016 (12:00 uur – 21:30 uur)

Kermis in Rotterdam

Vermaak jij jezelf nou het meest op de kermis? Dan kun je waarschijnlijk je geluk niet op! Naast de kermis in Haarlem en Amsterdam, is de kermis nu ook weer te vinden in Rotterdam. Geniet van een ritje in de achterbaan of houd het bij ouderwets botsen in de botsauto’s.

Waar: Rotterdam
Wanneer: 15 april tot en met 5 mei

Bron: Wattedoenin.nl, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook