Geordie’s Vicky Pattison deelt emotioneel bericht

Voormalig Geordie Shore-ster Vicky Pattison heeft hectische maanden achter de rug. Niet alleen deed ze mee aan het progr...

Lees ook

Voormalig Geordie Shore-ster Vicky Pattison heeft hectische maanden achter de rug. Niet alleen deed ze mee aan het programma I’m A Celebrity Get Me Out Of Here, ze onderging ook nog eens een complete transformatie. Voor de ex-Geordie werd het allemaal even te veel, laat ze in een emotionele boodschap via Instagram weten.

#ThoughtfulThursday

Op Instagram plaatste Vicky gisteren een foto van zichzelf in een sporty outfit met daarbij een lang verhaal: “Wees de beste versie van jezelf. Niemand is perfect… Het heeft lang geduurd voordat ik doorhad dat dat prima is. Ik streef er niet naar om flawless te zijn, ik streef ernaar om de beste versie van mezelf te zijn. Een versie waar ik trots op ben, een versie waar mijn familie en vrienden trots op zijn. Dat ik iedere dag in spiegel kan kijken en blij ben, en mijn reflectie zie lachen”, schrijft ze.

“Ik heb veel nagedacht de afgelopen week en dit is precies wat ik nodig heb. Ik ben erachter dat ik, om de beste versie van mezelf te worden, gezonder moet eten, hard moet trainen, aardig moet zijn, dankbaar moet zijn, een goede en vergevende vriendin moet zijn en zo hard mogelijk moet werken om mijn doelen te behalen.” Haar post bestempelt ze met #thoughtfulthursday.

Gewicht

Na Geordie Shore transformeerde Vicky in een fitgirl. Tijdens I’m A Celebrity Get Me Out Of Here kwam ze weer wat aan en werd overladen met negatieve reacties over haar gewicht. Het gevolg was dat ze erg onzeker over haar lichaam werd. Nu heeft ze besloten er weer volledig voor te gaan.

Lees ook: Vicky Pattison is miljonair geworden

Bron: Celebsnow.co.uk, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook