Jay Z woont niet langer bij Beyoncé

Al enige tijd gaan er geruchten rond over de extreme huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay Z. De twee zouden alles behal...

Lees ook

Al enige tijd gaan er geruchten rond over de extreme huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay Z. De twee zouden alles behalve crazy in love zijn. Een bron deed daar onlangs nog een schepje bovenop door heftige inside information te onthullen. Nu blijkt dat de problemen zich blijven escaleren en dat de rapper en Bey nu zelfs apart zijn gaan wonen…

Carrière

Naar verluidt heeft Jay Z het gezamenlijke huis verlaten zodat hij zich kan richten op zijn eigen carrière. “Jay Z heeft recentelijk al zijn personeel verteld dat hij ze de komende maand niet nodig heeft. Hij moet ‘zaken’ regelen en gaat veel reizen. Omdat Beyoncé haar wereldtour aan het voorbereiden is, vindt Jay het de hoogste tijd om zijn eigen zaken te doen”, vertelt een bron aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Toekijken

Beyoncé is flink bezig met haar imperium. Naast haar alsmaar groeiende muzieklabel heeft ze ook net een nieuwe kledinglijn gelanceerd en is ze nog bezig met vele andere projecten. Volgens Radar Online kijkt de rapper lijdzaam toe hoe zijn vrouw flink aan de weg timmert, terwijl zijn eigen carrière op een laag pitje staat. Dit kan hij niet zo goed handelen en daarom wil hij daar nu verandering in zien. Dit, én de huwelijksproblemen zullen er daarom voor gezorgd hebben dat hij zijn eigen weg heeft gekozen.

Wat vooraf ging

Volgens verschillende insiders vecht het stel over werkelijk alles en doen ze niet eens meer de moeite om het te verbergen. Zo schoot Beyoncé laatst compleet uit haar slof en schreeuwde in het openbaar naar haar man. De twee zouden inmiddels helemaal niet meer met elkaar praten. De affaire van Jay Z met Rihanna zou één van de redenen zijn. Daarnaast wordt beweerd dat Beyoncé door haar vermeende tweede zwangerschap extreem humeurig is.

Lees ook: Rihanna reageert voor het eerst op ruzie met Beyoncé

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook