Rihanna krijgt eigen make-uplijn

Is er iets wat Rihanna niet kan? Ze zingt de sterren van de hemel, heeft goede moves, eigen kledingcollecties bij PUMA e...

Lees ook

Is er iets wat Rihanna niet kan? Ze zingt de sterren van de hemel, heeft goede moves, eigen kledingcollecties bij PUMA en zal nu ook een make-uplijn lanceren. Na de beauty-collectie die ze eerder voor MAC maakte, gaat ze nu aan de slag voor Kendo van Louis Vuitton Moët Hennessy, het moederbedrijf van onder andere Louis Vuitton.

Fenty Beauty

De lijn krijgt de naam Fenty Beauty by Rihanna, laat WWD weten. Verder is ook bekend dat de collectie vanaf het najaar van 2017 verkrijgbaar zal zijn. Wat we nog niet weten is de prijsklasse van de beauty-producten, maar volgens een woordvoerder van Louis Vuitton Moët Hennessy zullen de prijzen van de lijn “aantrekkelijk en voor een groot en divers publiek wereldwijd” zijn.

David Suliteanu, de directeur van Kendo, vertelt: “Fenty Beauty by Rihanna is een ‘beauty raket’ dat wereldwijd een heleboel mensen zal aanspreken. Wij gaan voor de sterren!” Daarnaast laat David weten erg dankbaar te zijn om met Rihanna te mogen samenwerken.

Lees ook: Happy TV: Rihanna stomverbaasd door zingende fan

Bron: Telegraaf.nl, Metro.co.uk, Theboombox.com, Yahoo.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook