De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian en Lamar Odom keren beiden terug in nieuw seizoen Keeping up with the Kardashians

Rob Kardashian en Lamar Odom zijn beiden weer te zien in het nieuwe seizoen van Keeping up with the Kardashians. De nieuwe beelden van de mannen zijn onthuld in de trailer van het nieuwe seizoen. In de eerste beelden is te zien dat Khloe’s ex Lamar in de auto zit met Kourtney en Khloe, en dat Kourtney tegen hem zegt: “De gebeden van de mensen hebben jouw leven gered”. Dit zegt ze natuurlijk omdat Lamar bijna was overleden aan een overdosis drugs.

Ook Rob Kardashian maakt een comeback in de reality-serie. Door een depressie en de problemen rondom zijn diabetes was hij tijdelijk uit de serie gestapt. Hij wilde niet meer voor de camera verschijnen in de staat waarin hij verkeerde. Rob zit op het moment weer lekker in zijn vel, mede door zijn relatie met Blac Chyna, en wil daarom weer deelnemen aan de serie. Het nieuwe seizoen wordt op 1 mei uitgezonden op E!.

Throwback! Wat Kim Kardashian deed voor ze beroemd werd

Voor de reality-serie Keeping up with the Kardashians begon was Kim Kardashian celebrity-stylist. Ze liep alle kasten van beroemde mensen na en verkocht alle oude spullen op e-bay. Het modepopje had al plannen om met haar zussen een kledingwinkel te beginnen, wat uiteindelijk hun beroemde winkel DASH werd. Kim deed de styling van onder andere Brandy, Paris Hilton en Serena Williams. Met Paris was ze ook vriendinnen, en was ze te zien in de reality-serie van Paris The simple life. De jonge Kim vertelt in een interview in 2006: “Ik vond het heel leuk om in de serie van Paris te zitten. Ik zou zelf ook graag een reality-serie willen, zodat mensen kunnen zien hoe mijn leven is.” Haar gebeden werden gehoord, want een jaar later begon het eerste seizoen van Keeping up with the Kardashians. De serie begint 1 mei alweer aan het twaalfde seizoen.

Bekijk het hele interview met de jonge Kim hieronder.

Hailey Baldwin en Jason Kennedy (E! News) halen hilarische grap uit bij Kendall Jenner

Hailey werd geïnterviewd door E! News, waarbij ze door haar telefoonlijst gingen zoeken naar een goede celebrity om een grap bij uit te halen. Samen met de interviewer, Jason Kennedy, probeerde ze eerst Ashley Benson van Pretty Little Liars te bellen, maar zij nam helaas niet op. Net op het moment dat ze ophingen belde niemand minder dan Kendall Jenner! Jason vond dat ook wel een goed slachtoffer voor de grap. Jason deed of hij de telefoon van Hailey had gevonden in een Über en dat hij wilde weten van wie de telefoon was. Kendall zei dat ze wel even ging bellen met iemand die wist waar de eigenaar van de telefoon was. Toen Jason vroeg met wie hij eigenlijk sprak, zei ze dat haar naam Rachel was en dat Ken haar vriend was.

Bekijk het hilarische filmpje hieronder.

Bron: Shownieuws, E! Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook