Audrina Patridge in bikini met grote babybuik

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste k...

Lees ook

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Al meteen deelde de realityster een foto van haar kleine babybump in bikini, gevolgd door foto’s van haar buik in haar trouwjurk, waar ze eind dit jaar het jawoord in zal geven. Kort daarna onthulde ze ook het geslacht van het kindje… And it’s a baby girl! Nu zijn er nieuwe foto’s van de buik van Audrina opgedoken, en we kunnen duidelijk zien dat het niet lang meer gaat duren!

Mega buik

Wow! Tijdens een ontspannende vakantie op Hawaï met haar verloofde Corey is Audrina, in haar bikini, en met grote babybuik, op de gevoelige plaat gelegd door de paparazzi. En wat is haar buik al groot! De reality-ster is uitgerekend in juli, dus ze is al bezig met de laatste lootjes. Corey is zo te zien ook helemaal in zijn nopjes, want op de opgedoken foto’s houdt hij lief zijn hand op de buik van Audrina.

Bekijk de lieve foto’s HIER.

Trouwen

Nadat de baby deze zomer is geboren, zal het stel elkaar het jawoord geven. Vorige maand ging de zwangere Audrina samen met US Weekly op zoek naar een trouwjurk voor haar huwelijk dat eind 2016 plaatsvindt. Een beetje gek misschien om een trouwjurk te passen als je zwanger bent en het huwelijk plaatsvindt als je al bent bevallen? Niks mis mee, volgens de realityster. Ze zegt tegen US Weekly: “Als ik ben bevallen, wil ik me niet druk hoeven maken om dingen zoals een jurk uitzoeken. Ik wil alles het liefst nu al geregeld hebben”.

Lees ook: Audrina Patridge heeft GROOT nieuws

Bron: Daily Mail, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook