Sabia wordt uit huis gezet

Sabia moet opzoek naar een betaalbaarder optrekje, want Rafael gaat niet langer de huur van hun gezamelijke villa in Ham...

Lees ook

Sabia moet opzoek naar een betaalbaarder optrekje, want Rafael gaat niet langer de huur van hun gezamelijke villa in Hambrug betalen. Rafael bleef de huur van meer dan 7000 euro per maand nog tot enige maanden na de breuk doorbetalen, maar ziet hier nu vanaf. Sabia verdient niet genoeg om het te betalen, en moet daarom snel een ander huis vinden, want deze villa is vanaf 30 juni alweer beschikbaar voor iemand anders.

Huizenjacht

Van voetballer Khalid Boulahrouz tot de volgende voetballer Rafael van der Vaart, Sabia slaat op de één of andere manier altijd mannen met een goedgevulde portemonnee aan de haak. Nu moet ze zelf haar eigen boontjes doppen, en dat betekend dat ze zich geen superdeluxe villa meer kan veroorloven. Na hun breuk betaalde Rafael nog zo’n 60.000 euro aan huur, maar dat is nu voorbij. Op haar ex Khalid hoeft ze niet te rekenen, want hij betaalt alleen alimentatie voor hun twee kindjes.

Golddigger

Sabia is regelmatig als golddigger neergezet, maar volgens haar is het puur toeval dat ze telkens verliefd wordt op een man met geld. “En als je man het goed voor elkaar heeft en zegt dat-ie je lekker op vakantie of uit eten wil nemen, welke vrouw antwoordt dan: ‘nee hoor, dat wil ik niet’? Iedereen wil toch een leuker leven?”

Eigen carrière

En dan zal ze toch echt zelf geld in het laatje moeten brengen. “Ik ken niet veel vrouwen die zo zijn. Bovendien is het als vrouw van een voetballer moeilijker om aan je eigen carrière te werken, vooral als je partner van je eist dat je thuis blijft en voor het gezin zorgt.” Maar wat moet, dat moet. “Natuurlijk wil ik op eigen benen staan. Als het niet lukt om iets op televisie te doen, of als model, voel ik me niet te goed voor een normale baan. Ik ga net zo goed bij Starbucks werken. Dan moeten zij het alleen niet vervelend vinden dat er elke dag 10 paparazzi voor de deur staan.”

Lees ook: De échte reden van de break-up tussen Sabia en Rafael

Bron: Shownieuws, Linda, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook