Christina Curry doet boekje open over ex-stiefmoeder Micky Hoogendijk

Nooit eerder heeft Christina Curry veel losgelaten over de (ex)vrouw van haar vader, Micky Hoogendijk. Tot nu, want Chri...

Lees ook

Nooit eerder heeft Christina Curry veel losgelaten over de (ex)vrouw van haar vader, Micky Hoogendijk. Tot nu, want Christina doet aan de website Vilain & Gai haar eigen verhaal. En dat is niet niks!

Boze stiefmoeder

Dat Christina en ex-stiefmoeder Micky geen warme band hadden, dat kun je uit het interview maar al te goed opmaken. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry zegt: “Ik heb heel veel drugs gebruikt en slechte dingen gedaan. Maar toen ik heroïnenaalden in de prullenbak vond, ben ik meteen uit huis gegaan en heb ik vier weken in een hotel gewoond omdat mijn ex-stiefmoeder (Micky Hoogendijk) niet wilde dat ik bij haar en mijn vader in huis kwam wonen. Mijn vader gaf later toe daar veel spijt van te hebben.”

Ongelukkig

Op die hotelkamer was ze zo ongelukkig dat ze zelfmoord overwoog. “Ik heb momenten gehad in mijn hotelkamer dat ik dacht, dit is een perfecte douche waar ik kan zitten en rustig mijn polsen kan doorsnijden. Maar gelukkig weet ik mijn mannetje te staan.” Wil je het hele interview met Christina lezen? Klik dan HIER.

Micky’s verhaal

In februari deed Micky haar verhaal over haar stukgelopen relatie met Adam Curry aan Grazia. “Adam en ik zijn zes jaar samen geweest. Ik noem het tropenjaren, omdat we dag en nacht samen waren, dus eigenlijk kun je er twaalf rekenen. Dan ga je heel diep in een relatie. We hebben ons leven helemaal opnieuw opgebouwd aan beide kanten. Dat was bijzonder. Maar dingen kunnen soms kapot gaan. Twee jaar geleden met de kerst is er iets gebeurd wat mijn vertrouwen heeft gebroken, écht gebroken. Ik ga niet in details treden, dat vind ik niet netjes”, vertelt ze. “Nee, nee, het verhaal is niet dat ik ben bedrogen en belazerd met een andere vrouw, totaal niet. Laat ik er dit over zeggen: ik heb iets te horen gekregen, wat eigenlijk verteld had moeten worden vóórdat ik getrouwd was. Toen dat in één keer boven water kwam, is er bij mij iets geknapt.” Lees de rest van haar interview met Grazia HIER.

Lees ook: Op heterdaad betrapt: de toyboy van Patricia Paay in bad met bekende

Bron: Shownieuws, Vilain& Gai, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook