Dit zijn de mooiste looks van Coachella dag 1

Het festival der festivals is gisteren van start gegaan: Coachella 2016. Het jaarlijkse muziekfeest zal zes dagen lang p...

Lees ook

Het festival der festivals is gisteren van start gegaan: Coachella 2016. Het jaarlijkse muziekfeest zal zes dagen lang plaatsvinden in Idaho. Iedereen wil erbij zijn en alle beroemde sterren lopen er rond. Behalve genieten van de muziek, draait het vooral om opvallen, opvallen en nóg meer opvallen. Benieuwd wat de mooiste looks zijn van de celeb’s?

Coachella-ella-ella

Op dag 1 werden de eerste looks van Coachella al op social media geplaatst. Wij zochten de mooiste voor je uit.

Taylor Swift

We zagen het gebleekte kapsel van Taylor Swift al voorbij komen op de cover van de Vogue, maar dit kapsel siert ook haar Coachella look. Met een bomberjack met opdruk is Taylor helemaal klaar voor het festival. Bij de foto op Instagram schrijft ze: Bleachella.

Kylie Jenner

Er gaat geen dag voorbij dat Kylie Jenner niet op en top gestyled op pad gaat. Zo ook naar Coachella. Met haar oranje-perziktint pruik en diamanten choker is de jongste Jenner telg klaar voor de festiviteiten.

Brooklyn Beckham

Tussen de mooie vrouwen stralen ook genoeg mooie mannen, zoals Brooklyn Beckham. De oudste Beckham-telg is gehuld is een zwarte, fashionable outfit, afgemaakt met een man bun en witte sneakers. Bij de foto schrijft hij: “Coachella, here we come!

Suki Waterhouse

Model Suki Waterhouse betreedt het festivalterrein in een denim tuinpakje, slippers en een bomberjack. You rock, girl!

Katy Perry

Katy Perry gaat voor de eerste festival-dag voor een roze, flamingo-geïnspireerde look. Aan alle details is gedacht: roze haarbandje, roze bril, roze top, roze lippen, enzovoorts.

Lees ook: De musthaves voor Coachella

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook