Fajah doet onverwachte uitspraken over haar beroemde borstpartij

Actrice, DJ en fitgirl Fajah Lourens liet afgelopen zomer haar borstimplantaten verwijderen nadat er eentje was gaan lek...

Lees ook

Actrice, DJ en fitgirl Fajah Lourens liet afgelopen zomer haar borstimplantaten verwijderen nadat er eentje was gaan lekken. Ondanks dat ze spijt had van haar borstimplantaten liet ze er wel nieuwe inzetten. Deze keer nam ze een kleiner formaat, en nu vertelt ze de echte reden dat ze voor een maatje kleiner ging.

Maatje kleiner

Met het kleinere maatje hoopt Fajah voorgoed van al die mannen af te zijn die alleen maar naar haar borsten kijken. In het blad Vrouw doet ze haar verhaal over de vervelende opmerkingen over haar borsten die ze naar haar hoofd geslingerd kreeg. “Daarom heb ik mijn grote implantaten eruit laten halen.”

Spijt

Spijt van haar borstvergroting heeft Fajah wel. “Ik heb destijds bedacht dat ik een borstvergroting wilde. Daar heb ik echt ontzettend veel spijt van nu ik 33 ben. Ik raad het ook iedereen af”, zei Fajah vorige zomer. De dj onderging meerdere cosmetische ingrepen en begon met een borstvergroting. “Dat was destijds een trend. Uiteindelijk liet ik het weer kleiner maken, maar dat ging niet goed en daar hield ik een litteken aan over. Dat heb ik zes jaar geleden moeten laten veranderen. Ik dacht er vanaf te zijn, maar nu is er één lek. Hoe verzin je het? Na de operatie kan ik acht weken mijn bovenlichaam niet trainen. Daar gaan mijn triceps.”

Lees ook: Fajah Lourens en Gijs uit elkaar

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook