De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Calvin Klein dist Kendall Jenner

Meneer Calvin Klein mag dan al een tijdje geen eigenaar meer zijn van het gelijknamige modehuis, als hij nog aan het roer zou staan had hij Kendall nóóit als gezicht van de campagnes willen zien. Tegen de Savannah College of Art and Design zegt hij: “Ze zal vast een leuke jongedame zijn, maar ze is niet het type model wat ik gecast zou hebben. Zelfs op de dag van vandaag niet.” Hij denkt niet dat de huidige generatie van Instagrammodellen en reality-persoonlijkheden op de lange termijn succesvol zullen blijven. “Nu worden modellen betaald aan de hand van het aantal volgers dat zij hebben. Ze worden niet geboekt vanwege de essentie en het karakter dat het merk wil uitstralen.”

Jordan Clarkson maakt indruk op Kendall Jenner tijdens Coachella

Het gerucht gaat al een tijdje dat Kendall Jenner haar scharrel Harry Styles heeft verruild voor Jordan Clarkson. Het was even stil rondom de twee, maar er zijn nieuwe beelden opgedoken dat ze het prima naar hun zin hebben met elkaar op Coachella. Jordan deed nog even een indrukwekkend kunstje om indruk te maken op het model. Bekijk de wonderbaarlijke video hieronder.

Blac Chyna wijst reality-serie Keeping up with the Kardashians af

Blac Chyna peinst er niet over om haar gezicht te laten zien in het nieuwe seizoen van KUWTK, als de familie Kardashian dat al toe zou laten. Ze zegt absoluut geen geld te willen ontvangen van de familie van haar verloofde, Rob Kardashian. Ze zegt prima haar eigen zaakjes op orde te hebben, en wil absoluut niet bij het management van schoonmoeder Kris Jenner horen. Maak je geen zorgen Blac, waarschijnlijk is het ongenoegen geheel wederzijds.

Bron: Hollywood Life, Beeld: Getty, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook