Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Christina Curry doet boekje open over ex-stiefmoeder Micky Hoogendijk

Nooit eerder heeft Christina Curry veel losgelaten over de (ex)vrouw van haar vader, Micky Hoogendijk. Tot nu, want Christina doet aan de website Vilain & Gai haar eigen verhaal. En dat is niet niks!

2. Fajah doet onverwachte uitspraken over haar beroemde borstpartij

Actrice, DJ en fitgirl Fajah Lourens liet afgelopen zomer haar borstimplantaten verwijderen nadat er eentje was gaan lekken. Ondanks dat ze spijt had van haar borstimplantaten liet ze er wel nieuwe inzetten. Deze keer nam ze een kleiner formaat, en nu vertelt ze de echte reden dat ze voor een maatje kleiner ging.

3. 5 Dingen die er gebeuren met je lichaam als je dronken gaat slapen

We kennen het waarschijnlijk allemaal: je komt thuis van een avondje stappen waar de alcohol rijkelijk vloeide. Het liefst plof je nu meteen met je hoofd neer op je kussen en val je heerlijk in een diepe slaap. Toch zijn er een aantal effecten op je lichaam als je dronken gaat slapen. En dat zijn niet de meest voor de hand liggende dingen!

Laatste nieuws

Zie ook