Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bar Refaeli vindt dochter nu al op haar lijken

Bar Refaeli is nu bijna een half jaar zwanger en vindt dat haar dochtertje op de echo al sprekend op haar lijkt. “Zo moeder, zo dochter?”, schrijft ze bij de foto die ze deelde via Instagram. Op het kiekje is te zien dat ze de echo naast een babyfoto van zichzelf heeft gelegd. Wat vind jij? Bekijk het kiekje hieronder:

Bruiloft Mariah Carey op tv te zien

Fans kunnen meekijken tijdens het huwelijk van Mariah Carey met James Packer. De bruiloft zal namelijk te zien zijn in de realityserie van de zangeres. Hoewel er nog geen datum bekend is gemaakt, is de verwachting dat de twee dit voorjaar in het huwelijkbootje stappen. De beelden zouden later dit jaar in een aflevering van Mariah’s World op de zender E! te zien zijn.

De eerste opnames van de serie worden momenteel opgenomen en een insider laat US Weekly weten dat het hilarisch gaat worden. “Mariah is heel grappig op camera”, aldus de bron.

Brian Austin Green bevestigt vaderschap baby Megan Fox

Brian Austin Green heeft bevestigd dat hij de vader is van het derde kindje van zijn ‘ex’ Megan Fox. “Weet je, niets in het leven is te plannen”, vertelt de acteur aan People. “Je gaat er gewoon in mee. Om op mijn leeftijd drie kinderen te hebben is geweldig. Ik bedoel: ik word dit jaar 43.”

Megan en Brian waren elf jaar samen, waarvan vijf jaar getrouwd. In 2015 stapte Megan naar de rechter om een scheiding aan te vragen, maar in april verscheen ze met een duidelijke babybump bij een persevenement. De twee zouden inmiddels weer samenwonen. Megan en Brian hebben samen al twee zoons: Noah (3) en Bodhi (2).

Bron: People, US Weekly, Beeld: getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook