De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian showt billen

Dat de Kardashians allemaal flink wat curves hebben, is wel duidelijk. Dat laten ze dan ook maar al te graag zien! Dit keer was het Khloé die haar volgers eraan wilde herinneren dat ze een flinke bilpartij heeft en dat is haar goed gelukt.

Kylie Jenner gaat opnieuw voor een nieuwe haarkleur

Stiekem gaat Coachella een beetje om zien en gezien worden. En wie is daar beter in dan Kylie Jenner? Op de eerste dag van het beroemde festival verscheen de realityster met een opvallende oranje coupe en op de tweede dag wist ze iedereen opnieuw te verbazen. Ze werd namelijk gespot met vlechten en een hele nieuwe kleur. Of beter gezegd: kleuren!

Kendall showt tepelpiercing

En nog een opvallende Coachella-look, maar dit keer van zus Kendall Jenner! Het model droeg een doorschijnend zwart topje en maakte een Snapchat-filmpje. Toen de camera vrij dichtbij kwam, kwam haar tepel in beeld en was ook haar tepelpiercing te zien. Bekijk de foto hier.

‘Kourtney en Justin spreken nog steeds af’

Kourtney Kardashian en Justin Bieber zouden volgens bronnen al maandenlang met elkaar afspreken. De geruchten gaan al maanden rond de twee, maar volgens People zijn die berichten nu bevestigd.

“Ze hebben onlangs nog van elkaars gezelschap genoten”, vertelt een bron. “Ze doen dat telkens in Los Angeles. Justin heeft de kinderen van Kourtney al ontmoet, maar het is niet zo dat hij de kinderen vaak ziet.” Het leeftijdsverschil zou Justin niet uitmaken. “Justin vindt het juist fijn dat hij een ouder iemand heeft ontmoet. Daarnaast vindt Kourtney het ook prettig dat Justin veel jonger is.”

Bron: HollywoodLife, The Dishh, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook