Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Rihanna en Leonardo DiCaprio samen op Coachella

Vorig jaar ontkenden Rihanna en Leonardo DiCaprio de geruchten over een romance, zelfs toen de twee zoenend gespot werden. Maar nu lijkt het er toch echt weer op dat ze een oogje op elkaar hebben. De zangeres en de acteur vierden zondag samen feest tijdens de Neon Carnival afterparty op Coachella en Leo stond heel de tijd in Rihanna’s oor te fluisteren, waarna zij haar glimlach niet meer van haar gezicht kreeg.

Ricky Martin bevestigt relatie

Al een tijdje gingen de geruchten dat Ricky Martin aan het daten was met Jwan Yosef, maar nu heeft hij het eindelijk zelf bevestigd. Samen met de kunstenaar verscheen hij op de rode loper en later deelde hij daar nog een foto van op Instagram. “Yup”, zo schrijft Ricky bij een beeld dat de pers van de twee nam bij een evenement van aids-organisatie AmfAR. Hand in hand poseert het stel voor de flitsende camera’s.

Joss Stone zegt tournee af Joss Stone heeft haar wereldtournee onderbroken omdat haar hondje ziek is. De 29-jarige soulzangeres zei de optredens op Barbados en Trinidad en Tobago af, maar laat via Facebook weten dat ze die nog wel wil inhalen. “Afgelopen nacht moest mijn hond Missy met spoed naar de dierenarts. Ze had inwendige bloedingen en het ziet er niet best uit”, vertelt ze in het bericht. “Voor mij is Missy als een kind. Dat is voor sommigen misschien niet te begrijpen, maar zo voel ik het. Ik ga pas weer verder als alles goed is met Missy. Dat is voor mij nu het belangrijkste.” Ze vraagt haar fans om begrip en belooft dat ze de concerten in zal halen.

Bron: Daily Mail, HollywoodLife, Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook