Holly Hagan deelt de foto’s waardoor ze gepest werd

Nu heeft ze een hele berg aan fans, maar zo populair is Holly Hagan niet altijd geweest. De Geordie Shore-ster onthult i...

Lees ook

Nu heeft ze een hele berg aan fans, maar zo populair is Holly Hagan niet altijd geweest. De Geordie Shore-ster onthult in haar boek dat ze vroeger juist erg gepest is en een heel slecht zelfbeeld had.

Zelfbeeld

De 23-jarige Holly is in de afgelopen jaren flink veranderd en heeft heel wat bezoekjes gebracht aan de plastisch chirurg. Maar voor haar gigantische transformatie, toen ze nog héél ander haar had en een flinke laag fake-tan droeg, had ze een hele andere kijk op zichzelf dan ze nu heeft. “Ik voelde me geweldig tijdens onze eerste shoot… en toen zag ik het beeld”, aldus Holly.

Holly dacht op dat moment dat ze er super uitzag, maar denkt daar nu heel anders over. “Dat was de eerste keer dat ik besefte dat ik overgewicht had en het was verschrikkelijk. Ik zag er walgelijk uit en had maat 44. Het is een beetje als body dysmorphia, alleen had ik het precies andersom…”

Gepest

Toch onthult Holly ook dat ze nooit echt zelfverzekerd was als het ging om haar looks en dat ze gepest werd door de meisjes uit haar klas. “Het was een nachtmerrie”, aldus Holly in haar autobiografie ‘Not Quite A Geordie‘.

Ook deelt de Geordie Shore-ster een foto van het moment waarop ze zich heel slecht voelde… “Ik zie er niet gelukkig uit, toch? Dit is verschrikkelijk! Ik zag er echt afschuwelijk uit. Ik denk dat ik een zwoele blik probeerde te geven om wat vertrouwen te krijgen. Ik was 13 jaar oud toen ik deze foto nam en het was rond de tijd dat ik gepest werd”, aldus Holly over de foto.

Nog niet tevreden

Toch laat ze weten dat ze zich nu veel beter voelt over zichzelf en beter om kan gaan met kritiek en gemene opmerkingen. Helemaal tevreden over haar lichaam is ze alleen nog niet… “Dat is onmogelijk voor mij. Ik zou mijn borsten wat kleiner willen hebben… maar daar ga ik nog even over nadenken nu.”

Bekijk de foto’s van de tijd waarin Holly last had van een slecht zelfbeeld hier.

Lees ook: De nieuwe neus van Geordie’s Kyle

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook