doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wat er met je lichaam gebeurt als je met ondergoed aan slaapt

Slaap jij met ondergoed aan? Dan zou je er zomaar voor kunnen zorgen dat het tussen je billen en vajayjay een broedplaat...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wat er met je lichaam gebeurt als je met ondergoed aan slaapt

Slaap jij met ondergoed aan? Dan zou je er zomaar voor kunnen zorgen dat het tussen je billen en vajayjay een broedplaats voor huidinfecties wordt. Eeks!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bacteriën

Volgens experts kan het voor ernstige schuurplekken of zelfs vruchtbaarheidsproblemen zorgen, schrijft Metro.co.uk. Gynaecoloog Dr Alyssa Dweck vertelt: "Ik raad mijn patiënten altijd aan om zonder ondergoed te slapen." Want als je intieme delen constant bedekt zijn, al helemaal als de stof moeilijk ademt, wordt het de perfecte plaats voor bacteriën om zich lekker te nestelen.

Mocht je nou echt niet zonder ondergoed willen slapen? Ga dan voor een oversized boxer of slip, zodat er nog ruimte om te ademen is. Niet heel sexy, maar wel veel beter voor daar down under. "Als er ooit een moment is dat je granny undies moet dragen, is dit 'em", vertelt Dweck.

En de mannen?

Voor mannen is het nóg belangrijker dat ze alles daar beneden 's nachts laten luchten. Dr Brian Steixner legt uit: "Je ballen moeten precies de juiste temperatuur zijn om sperma te kunnen produceren." Maar ook: "Hoe meer bacteriën, hoe groter de kans dat een stukje geïrriteerde huid geïnfecteerd raakt."

Dus, je weet wat je vanavond te doen staat!

Bron: Metro.co.uk, Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');