Er lijkt een flinke ruzie te zijn uitgebroken tussen Lil’ Kleine en Lange Frans

Er is op Twitter een flinke ruzie gaande tussen Lil' Kleine en Lange Frans en zijn (ex)vrouw Danielle van Aalderen. Sind...

Lees ook

Er is op Twitter een flinke ruzie gaande tussen Lil’ Kleine en Lange Frans en zijn (ex)vrouw Danielle van Aalderen. Sinds vorige week worden er alleen maar beschuldigingen heen en weer gestuurd en het lijkt van kwaad tot erger te gaan. Maar waar gaat de ruzie nu eigenlijk over?

Twitter fight

Het is vrij opvallend dat Lil’ Kleine uitgerekend met Lange Frans ruzie moet hebben. De twee hebben namelijk een hele lange geschiedenis samen. Lange Frans had Lil’Kleine in zijn jongere jaren namelijk onder zijn hoede genomen. In de biografie op de website van Lil’ Kleine staat het volgende over Lange Frans: “In zijn tienerjaren raakt hij bevriend met de hiphopcrew D-Men in Diemen. D-Men-rapper Lange Frans (Frans Frederiks) neemt Lil’ Kleine onder zijn hoede. Lange Frans neemt zijn protegé mee naar diverse optredens, onder meer naar grote shows als De Vrienden Van De Amstel Live.”

Money, money, money

De twee rappers blijken ruzie te hebben omdat bepaalde partijen zich niet aan een afspraak hebben gehouden. Lil’ Kleine is nu flink aan het cashen, en krijgt de ene gouden plaat na de andere. Volgens Lange Frans en Danielle heeft hij al zijn succes en zijn netwerk aan hen te danken, en vergeet hij nu waar hij vandaan komt. Volgens Danielle heeft Kleine zich ook niet gehouden aan de afspraken die zijn gemaakt tussen hem, platenbaas TopNotch en Lange Frans. Kleine lijkt nu alleen op niets meer te reageren van Frans, sinds zijn nieuwe album WOP uit is gekomen.

Danielle’s reactie

Op 10 april begon Danielle, tevens oud-manager van Lil’ Kleine, een hele reeks van haattweets te sturen over de rapper. Reageren deed hij er niet op, totdat hij haar in een livestream ‘ondankbare kuthoer’ zou hebben genoemd. Daarna ging het weer los op twitter. Bekijk de tweets hieronder:

Lees ook: Daniëlle van Aalderen haalt uit naar Lange Frans

Bron: Radio 538, lilkleine.nl, FunX Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook