Married at first sight: 'Toen ik hem zag wist ik meteen dat het niets zou worden'

Nathalie (30) en Yori werden in Married at first sight na wetenschappelijke tests aan elkaar gekoppeld en trouwden....
Married at first sight: 'Toen ik hem zag wist ik meteen dat het niets zou worden'

Nathalie (30) en Yori werden in Married at first sight na wetenschappelijke tests aan elkaar gekoppeld en trouwden. Conclusie nu: experiment mislukt. Nathalie heeft Spaanse roots, werkt als fitnessinstructrice bij een sportschool en runt een beautysalon aan huis. Vorig jaar gaf ze zich samen met een vriendin op voor een datingshow. De vriendin haakte af, Nathalie ging door. Wat begon als een uit de hand gelopen grap, eindigde in een huwelijk op tv. Met een wildvreemde.

Andere wending

Voorafgaand aan haar deelname aan het programma moest ze allerlei formulieren invullen en vragen beantwoorden. Nadat ze te horen kreeg dat ze bij de laatste dertig zat, kwam Peter van der Vorst, die het programma zou presenteren, vertellen dat de insteek van het programma waar ze zich voor had ingeschreven was aangepast. Op basis van de ingevulde formulieren en haar antwoorden zou er een match gemaakt worden met een man. Met die match zou ze trouwen. Ongezien. In de show, Married at first sight, waarvan vorige week (12 april) de laatste aflevering te zien was. Nathalie twijfelde niet of ze door moest gaan na dit nieuws: "Ik was eigenlijk wel benieuwd hoe de selectie zou verlopen. Dat het programma een iets andere wending had gekregen, heb ik alleen mijn moeder verteld. Ze schrok wel even, maar dacht dat ik toch geen match zou krijgen. En dat dacht ik eerlijk gezegd zelf ook." Maar er was wel degelijk een match, al was bij Nathalie niet bekend met wie. In een rap tempo, drie weken, moest alles geregeld worden

Allereerste gevoel

Toen kwam het belangrijke moment waarop ze haar match Yori voor het eerst zag. Pas bij de trouwambtenaar, toen ze eigenlijk niet meer terug kon. "Iedereen keek me aan en zag mijn reactie toen ik hem zag. Ik wist meteen dat het niets zou worden. Het is best lastig om dat allereerste gevoel uit te leggen, maar ik wist meteen: Dit is hem niet. Niet omdat hij lelijk was of zo, helemaal niet. Het was meer zijn uitstraling. Hij kwam wat onzeker over en dat past niet bij mij. Maar ik wilde hem toch een kans geven en zei ja terwijl ik liever nee wilde zeggen."

Tijdens de huwelijksreis lukte het Nathalie niet meer om de schijn op te houden. De druppel was dat Yori de tweede avond behoorlijk dronken werd. “Vanaf dat moment wilde ik niet meer. De crew had er gelukkig begrip voor en ik hoefde niets tegen mijn zin te doen. Ik wilde meteen een andere kamer. Ik kende Yori helemaal niet, op dat moment was hij een wildvreemde, dronken man."

Benieuwd naar Nathalie's hele verhaal? Je leest het in de nieuwe Grazia die morgen in de winkel ligt.

Tekst: Suzanna Timmer, Beeld: iStockphoto

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8eaeb548ca4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });