De Olsen Twins zien er beter uit dan ooit

's Werelds beroemdste tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen ging binnen no-time van twee prachtige jonge meiden, naar onher...

Lees ook

’s Werelds beroemdste tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen ging binnen no-time van twee prachtige jonge meiden, naar onherkenbare vrouwen. Volgens velen het resultaat van teveel plastische chirurgie. Nu lijken ze echter een comeback te maken.

Comeback?

De 29-jarige zussen houden zich zoveel mogelijk buiten de spotlights bezig met hun kledingmerk en als ze dan wel ergens opduiken, zien ze er meestal onverzorgd en uitgeleefd uit. Nu hebben we ze echter in één week al twee keer gezien.

Gezond & fris

Niet alleen maakten ze vorige week hun eerste Instagram selfie ooit, ze zijn nu ook nog eens in het openbaar gespot. Samen liepen ze door de straten van New York.

Niet alleen viel het op dat ze flink aan het twinning waren geslagen met hun vrijwel gelijke outfits, maar ze zagen er ook beter uit dan ooit. Goed gekleed, geen vettige haren en ingevallen gezichten; kortom, gezond en fris. De foto zie je HIER.

Lees ook: WOW! Bizarre onthulling over Mary-Kate en Ashley Olsen

Bron: Instyle.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook