Is dit de nieuwe vriendin van Marnie Simpson?

Het lijkt erop dat Marnie Simpson haar ex-verloofde Ricky Rayment volledig uit haar hoofd heeft gezet. Onlangs maak...
Is dit de nieuwe vriendin van Marnie Simpson?

Het lijkt erop dat Marnie Simpson haar ex-verloofde Ricky Rayment volledig uit haar hoofd heeft gezet. Onlangs maakte Geordie-ster in een onthullend interview bekend dat ze biseksueel is en nu is Marnie, volgens insiders, gevallen voor de charmes van Natalie Philips.

Biseksueel

De 24-jarige kwam er, naar eigen zeggen, achter dat ze ook op vrouwen viel na een seksuele ervaring met een ander meisje. Ze vertelde eerder aan Heat Magazine: "Toen ik 19 was kwam ik erachter dat ik naar een aantal meisjes anders naar ze keek. Ik heb altijd met meisjes gezoend, maar het eigenlijk nooit serieus genomen tot ik vorig jaar ‘op een andere manier’ in contact kwam met een meisje. Het was alleen zij en ik; dat was voor mij anders en nieuw." Ze gaf echter toe dat ze het wel spannend vond om een relatie te beginnen met een vrouw, maar er zeker wel voor openstaat. "Marnie en Natalie zijn de laatste tijd erg close geworden en ze zien elkaar erg zitten. Ze doen het wel rustig aan, ze zien wel waar het schip strandt", vertelde de insider aan Daily Mail.

Lees ook: Geordie Shore's Marnie Simpson slingert naaktfoto de wereld in

Bron: DailyMail, Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6be22b20101', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });