Is je ooit iets opgevallen aan de zithouding van Kate Middleton?

Kate Middleton is waarschijnlijk één van de meest ladylike vrouwen die we kennen. Ze is altijd keurig netjes geklee...

Lees ook

Kate Middleton is waarschijnlijk één van de meest ladylike vrouwen die we kennen. Ze is altijd keurig netjes gekleed en zit altijd netjes naast haar man, Prince William. Maar is je ooit iets opgevallen aan de manier hoe de moeder van twee zit? Daar valt heel wat over te zeggen!

Slant

De Duchess of Cambridge zit altijd op dezelfde, nette manier als ze gefotografeerd wordt: namelijk met haar benen tegen elkaar, en ze vallen een beetje naar één kant. Haar manier van zitten is inmiddels zo beroemd dat het een eigen naam heeft gekregen: The Duchess Slant. Volgens experts is deze zithouding ideaal voor als je een rok draagt en er (onverwachts) foto’s van je worden gemaakt van de voorkant. Maar er zijn nog meer redenen dat Kate altijd voor deze houding gaat!

Zig-zag

Met deze zig-zag-houding voorkom je dat men foto’s kan maken van dingen die onder je rokje gebeuren. En daar heeft onze Kate goed over nagedacht, want een foto van haar onderbroek is niet bepaald iets waar ze op zit te wachten. Naast functioneel is deze positie ook nog eens onwijs elegant én flatterend. Zelf aan de slag gaan? Experts leggen stap voor stap uit hoe je deze houding namaakt. “Je houdt je knieën en enkels goed tegen elkaar aan. Je enkels blijven recht onder je staan, terwijl je knieën iets naar opzij vallen. Je handen vouw je in elkaar en plaats je op je schoot.”

Nu weet je dus ook weer hoe je moet poseren als je (zittend) op een feestje op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Lees ook: Oeps! Kate Middleton showt onverzorgde tenen

Bron: Look Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook