Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

“Zanger Prince heeft geen zelfmoord gepleegd”

Sheriff Jim Olson van Carver County heeft slechts een dag na de dood van Prince al dingen kunnen uitsluiten over de doodsoorzaak van de zanger. Dit maakte hij bekend in een persconferentie over de dood van Prince. Volgens Olson waren er geen zichtbare verwondingen te zien op het lichaam, en er zijn ook geen aanwijzingen op zelfmoord aangetroffen.

Hoewel de autopsie van het lichaam van de 57 jarige muzieklegende slechts vier uur duurde, zal het onderzoek naar de doodsoorzaak nog een aantal weken in beslag gaan nemen. Onder andere werknemers en familieleden van de zanger worden in het onderzoek gehoord, en zijn medisch dossier zal uitgebreid worden bekeken. Prince was in de lift van zijn huis gevonden, maar de sheriff mocht niet zeggen wie hem heeft gevonden en wie de alarmlijn zou hebben gebeld.

Prins George van Groot Brittanië is dol op Barack Obama

Gisteren brachten Barack Obama en zijn vrouw Michelle een bezoekje aan het Britse Koningshuis naar aanleiding van de 90e verjaardag van Queen Elizabeth. Natuurlijk ging Obama ook even langs bij de kleine prins George, die voor de gelegenheid wat later op mocht blijven, ook al moest hij allang al naar zijn bedje toe. In zijn pyjamaatje en badjas gehuld liet hij nog even het hobbelpaard zien dat hij bij zijn geboorte van de Amerikaanse president had gekregen.

Met zijn pyjama en lieve koppie steelt het jonge prinsje natuurlijk de show, en de foto’s zijn dan ook te schattig! Bekijk ze hieronder.

Georgina Verbaan kwam te laat bij lunch met koning en koningin

Georgina Verbaan mocht gisteren aanwezig zijn bij de Uitblinkerslunch, waar ze een hapje mocht eten met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Helaas voor Georgina was ze haar autosleutels kwijt, en kwam ze daardoor een kwartier te laat! Aan Shownieuws vertelt ze dat ze de sleutels uiteindelijk in een rugtas had gevonden die ze al heel lang niet had gebruikt. “Ik zat ook nog eens tegenover de koning, dat was een ongemakkelijk moment”.

De lunch werd georganiseerd voor Nederlanders die een bijzondere prestatie hebben geleverd, en vond plaats op Paleis Noordeinde in Den Haag. Georgina was uitgenodigd omdat zij een Gouden Kalf in de wacht had gesleept. Andere genodigden waren Ruud de Wild en Martijn Fischer.

Bron: Telegraaf, RTL nieuws, RTL Boulevard, Nu.nl, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook