Estelle Cruijff gevallen voor steenrijke man

Een aantal maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Estelle Cruijff veel minder alimentatie zou krijgen van...

Lees ook

Een aantal maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Estelle Cruijff veel minder alimentatie zou krijgen van haar ex-man Ruud Gullit dan ze had gehoopt. Om haar luxe leventje te behouden, zou ze heel wat moeten veranderen om aan inkomsten te komen. En daar lijkt ze nu gehoor aan hebben gegeven, want volgens bronnen is het zo klaar als een klontje dat Estelle een steenrijke man aan de haak heeft geslagen.

Follow the money

Na haar veelbesproken relatie met Badr Hari zou Estelle nu gevallen zijn voor miljardair Marcel Boekhoorn. Boekhoorn zou je kunnen kennen van zijn eerdere relaties met Tatjana Simic en zangeres Hind. Estelle heeft een grote vis aan de haak geslagen. Marcel Boekhoorn is ontzettend rijk, en staat met zijn 1,3 miljard euro op de tiende plek in de Quote 500. Daarmee behoord hij tot één van de 22 miljardairs van Nederland.

Love is in the air

Volgens weekblad Story zijn alle geruchten waar dat de twee meer zijn dan alleen vrienden. Zij zeggen dan ook meer te weten van de relatie tussen de twee. “In het buitenland hebben ze elkaar een paar keer ontmoet en ook in het Gooi zijn ze afgelopen weken samen een paar keer op een feestje geweest. Mensen die op het feestje waren zeiden dat ze het erg leuk hadden samen”, aldus een woordvoerder van Story.

Ontkenning

Estelle ontkent daarentegen de relatie met de steenrijke Marcel, maar volgens Story zegt dat niets. “Ze willen nog niet dat het nieuws naar buiten komt, omdat ze elkaar eerst willen ontdekken. Ik kan het me wel voorstellen. Ze ontkent vaker.”

Lees ook: Estelle Cruijff diep in de schulden?

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook