Bekend handmodel showt voor het eerst haar gezicht

Als er geen carrière als model voor je is weggelegd, kun je altijd nog je handen in de schijnwerpers zetten. Het 25-jari...

Lees ook

Als er geen carrière als model voor je is weggelegd, kun je altijd nog je handen in de schijnwerpers zetten. Het 25-jarige handmodel Emily Grimson is één van de meest succesvolle Britse modellen, maar haar gezicht hebben we nog nooit gezien. Tot nu!

Zo mooi

Emily doet pas een jaar modellenwerk, maar ze verdient nu al honderd pond per uur met haar perfecte handen. Ze leent haar handen onder andere uit aan Disney Channel en het merk Bosch.

De voormalig beauty editor vertelt aan Daily Mail: “Ik schreef voor een bruidsmagazine, waar iedereen maar bleef zeggen hoe mooi mijn handen waren.” Emily begon vorig jaar mei met het modellenwerk en een paar maanden later verdiende ze al haar geld als fulltime handmodel.

Afwisselend

“Het is heel afwisselend werk. Soms werk ik weken achter elkaar voor dezelfde klant en soms werk ik elke dag voor een ander merk. Geen week is hetzelfde. Het is te gek dat ik eerst honderd pond per dag verdiende en nu honderd pond per uur in mijn zak steek.”

Nu kunnen we eindelijk ook haar koppie bewonderen. En we kunnen verklappen dat haar gezicht net zo mooi is als haar handen! Bekijk hier de foto’s.

Beeld: Sanoma Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook