12X Grazia + OPI-set limited edition voor €29,95

Hoe fijn is het als je je nagels de hele week niet hoeft bij te werken? Met de OPI Infinite Shine-set zit je geramd. De...

Hoe fijn is het als je je nagels de hele week niet hoeft bij te werken? Met de OPI Infinite Shine-set zit je geramd. De primer, gel-lacquer en gloss zorgen voor prachtig longlasting glanzende nagels. Voor maar €29,95 ontvang je een limited edition set van OPI én 12 weken lang Grazia bij je thuis. Super deal! Ga snel naar grazia.nl/abonneren! Liever een andere kleur op je nagels? Ga naar opi.nl voor het gehele assortiment.

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen.

Laatste nieuws