Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zoë Kravitz vaak gecast voor rollen vanwege huidkleur

Actrice Zoë Kravitz wordt naar eigen zeggen niet vaak gecast voor rollen waarbij haar huidkleur onbelangrijk is. Aan Entertainment Weekly doet ze haar verhaal. “Er wordt niet vaak een sterk vrouwelijk personage geschreven voor een donkere meid waarbij het verhaal niet om haar huidkleur draait”, vertelt de 27-jarige actrice tijdens het Tribeca Film Festival in New York.

Om die reden is ze extra blij met haar rol in de film Vincent N Roxxy. Volgens de regisseur werd Zoë niet gecast vanwege haar huidkleur, maar omdat ze iets “speciaals” heeft.

Exen van Charlie Sheen willen meer geld zien

De exen van Charlie Sheen, Denise Richards en Brooke Mueller, zijn niet tevreden met het bedrag dat ze nu van de acteur krijgen en willen meer geld zien. Beiden claimen niet rond te kunnen komen met zo’n 10.000 dollar (8.800 euro) per maand, wat de acteur betaalt voor de opvoeding van hun kinderen. Eerder kregen de twee een bedrag van maar liefst 55.000 dollar (48.000 euro) per maand van hun hiv-positieve ex, maar dit werd verlaagd omdat hij zich dit bedrag niet meer kon veroorloven. Volgens zijn exen is dit een leugen en spannen ze daarom opnieuw een rechtszaak tegen Charlie aan.

Met Denise heeft Charlie twee dochters en met Brooke een tweeling (jongetjes).

De zus van Prince loopt woedend weg bij overleg erfenis

Het eerste gesprek over de erfenis van de overleden Prince is volledig uit de hand gelopen. Volgens TMZ is de zus van de zanger, Tyka, woest uit de kamer gestormd. Dit komt omdat de zanger geen testament heeft achtergelaten. Zijn bank heeft nu, na overleg met de rechter, een toezichthouder geregeld voor het nalatenschap van de zanger. Volgens de bron vindt Tyka dat zij recht heeft op een veel groter gedeelte van de erfenis, dat bestaat uit ongeveer 150 miljoen dollar. De wet zegt echter dat zij een gelijk aandeel moet krijgen als de halfbroers en -zussen.

Afgelopen week liet ook Prince’ broer Alfred weten boos te zijn, maar dan op Tyka. Hij was namelijk niet uitgenodigd bij de georganiseerde herdenkingsdienst die door haar was georganiseerd.

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook