Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Onuitgebracht materiaal Prince gevonden’

De kluis waarin Prince jarenlang onuitgebrachte muziek bewaarde, is gevonden en opengemaakt op last van de tijdelijke beheerders van de nalatenschap van de zanger. De kluis moest volgens het lokale KSTP-TV worden opengebroken omdat alleen Prince, die op 21 april overleed, de toegangscode wist. Naar verluidt liggen er nog duizenden onbekende nummers van de 57-jarige zanger.

Het is niet duidelijk of het materiaal er ook echt lag. In 2012 zei Prince in een interview dat ‘iemand’ de nummers ooit uit zou brengen. “Ik weet niet of ik dat red, er is gewoon zo veel.” Over de nalatenschap van Prince is nog veel onduidelijk omdat de zanger geen testament naliet. Een eerste overleg over de erfenis liep afgelopen vrijdag uit op ruzie.

Nick Carter deelt eerste foto van zoontje

Nick Carter en zijn vrouw Lauren Kitt mochten mochten hun zoontje anderhalve week geleden eindelijk verwelkomen en zijn duidelijk trots. De Backstreet Boy deelde gister een kiekje van de kleine Odin Reign via Instagram. Bij de foto van de slapende baby schreef Nick dat hij dol is op hoe vredig zijn zoon is. “Papa is snel weer thuis Odin”, belooft de 36-jarige zanger.

Kate Middleton schittert op cover

Kate Middleton heeft haar allereerste fotoshoot voor een magazine gedaan. De vrouw van prins William is te zien op de cover en op maar liefst tien pagina’s van de juni-editie van de Britse Vogue. “Het is een grote eer en ongelofelijk spannend voor ons om de hertogin van Cambridge op de cover van de Britse Vogue te hebben”, aldus hoofdredacteur Alexandra Shulman. “Het is voor mij een prachtige ervaring geweest om met haar hieraan te werken en ik ben enorm trots op wat we geproduceerd hebben.” Enne, hier is alvast een voorproefje:

Bron: Mirror, Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook