Qmusic-dj Mattie blijkt niet de vader te zijn van de pasgeboren tweeling

Twee maanden geleden is Qmusic-dj Mattie Valk vader geworden van een tweeling Vesper en Bo. "Na een zwangerschap van bij...

Lees ook

Twee maanden geleden is Qmusic-dj Mattie Valk vader geworden van een tweeling Vesper en Bo. “Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft, weet dat dit veel te vroeg is”, vertelde hij destijds. Maar nu komt er een plot twist die niemand zag aankomen: Mattie blijkt niet de biologische vader te zijn. Dat schrijft de dj in een emotionele brief op de website van het radiostation.

Emotioneel

Wietze las een brief voor van Mattie waarin hij schrijft dat zijn leven op dit moment bol staat van de emoties. “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes. Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war”, schrijft Mattie. “Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.”

Niet veroordelen


De dj roept de luisteraars ook op om niet meteen te oordelen over zijn vriendin Kirsten. “Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver. Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.” Een verzoening zit er niet meer in, want de twee hebben een punt achter hun relatie gezet.

Bron: RTL, AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook