Josje Huisman opnieuw onder vuur

Het K3-avontuur mag dan wel afgelopen zijn voor Josje Huisman, maar ze zorgt ervoor dat ze in de spotlights blijft. De b...

Lees ook

Het K3-avontuur mag dan wel afgelopen zijn voor Josje Huisman, maar ze zorgt ervoor dat ze in de spotlights blijft. De blondine komt keer op keer in het nieuws door haar bad girl behaviour en ook deze keer baart ze weer opzien.

Pikant

Op Instagram deelt ze wederom een pikant kiekje. De voormalig K3-zangeres post een topless foto met haar arm voor haar boezem geslagen. “Ochtenden in #NYC en bezoekjes in #Brooklyn”, schrijft Josje bij de foto. Hoewel veel mensen vol lof spreken over de foto, kan niet iedereen hem waarderen. Want voor veel kinderen is Josje nog steeds een voorbeeldfunctie.

De 30-jarige heeft met het plaatje nogal wat tongen losgemaakt en sommige reacties liegen er niet om: “Doe effe normaal? Ze hadden in je vergist toen je je bij K3 had ingeschreven”, “Ze is alleen maar uit op aandacht! Laag… bah!”, “Welkom in 2016, waar sletten een mode-ideaal zijn en een voorbeeld voor kindjes” en “Ze is gwn een vieze slet klaar”, klinkt het in de reacties onder haar foto.

Wat vind jij? Is dit een foute zet van Josje, of is het ophef om niets? Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Nieuwe vlam voor Josje Huisman?

Bron: Show, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook