Gerard Joling verklapt groot Topper nieuws

Zondagavond was Gerard Joling te gast bij Carlo Boszhard in Carlo's TV-Café om zijn nieuwe single te promoten. Na de nod...

Lees ook

Zondagavond was Gerard Joling te gast bij Carlo Boszhard in Carlo’s TV-Café om zijn nieuwe single te promoten. Na de nodige promotie wilde Carlo eigenlijk ook nog wel een spannend nieuwtje voor zijn show en Gerard floepte eruit dat De Toppers zouden gaan stoppen. Echter, daar is niets van waar, er gaat namelijk iets héél anders gebeuren…

Tijd voor iets nieuws

“Na 12 jaar, 40 uitverkochte ArenA Shows en ruim 2.500.000 waanzinnige bezoekers is het tijd voor iets nieuws!” lieten De Toppers afgelopen week weten. Wat dat precies is, mocht echter nog niet naar buiten. Na de opmerking van Gerard bij Carlo’s TV-Café gingen echter de geruchten dat de groep zou stoppen.

In de maandagochtendshow van Edwin Evers op Radio 538, besloot hij Gerard daarom op te bellen voor antwoorden. “Ze schieten me echt dood als ik iets zeg. Maar er gaan er twee uit en er komen twee nieuwe in, meer kan ik echt niet zeggen, want dan breekt echt de pleuris uit”, verklapt hij. “Ik krijg allemaal sms’jes nu. Ik moet echt hangen.”

Out with the old

In 2005 begon de groep met zangers René Froger, Gerard Joling en Gordon Heuckeroth. In de jaren die daarop volgden is de groep enkele keren van formatie veranderd, maar vandaag de dag bestaat De Toppers uit René, Gerard en Jeroen van der Boom. Naar verluidt wordt vanavond in RTL Late Night onthuld wat er precies gaat gebeuren.

Lees ook: Gordon valt collega’s aan

Bron: Show.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook