Deze bijzondere tattoo-trend gaat viral

Vond je de blauw met rode 3D tatoeages al bijzonder? Dat moet je de natuur-tattoo's eens zien!Flower powerHet is niet zo...

Lees ook

Vond je de blauw met rode 3D tatoeages al bijzonder? Dat moet je de natuur-tattoo’s eens zien!

Flower power

Het is niet zo gek dat deze tattoo-trend viral gaat. De natuur plaatjes worden namelijk gemaakt van echte bloemen en bladeren. Say what!? Ja, dat lees je helemaal goed.

Heb je nou ooit een speciale bloem of een leuk plantje gekregen van een belangrijk persoon en wil je die graag voor altijd bij je hebben? Dan is dat vanaf nu zo gepiept. Tattoo-artist Rita “Rit Kit” Zolotukhina uit Oekraïne maakt tatoeages uit echte bloemen en planten, zodat je deze forever kunt koesteren.

Zo gaat dat

Eerst wordt de bloem of het blad ingesmeerd met speciale inkt, vervolgens wordt dit op de huid gedrukt en aan de hand van die afdruk en de echte kleuren gaat Rita te werk.

Op haar Instagram-account deelt Rita foto’s van de tatoeages die ze heeft gezet. Haar manier van tatoeëren en het vereeuwigen van speciale herinneringen is binnen no-time hartstikke populair geworden en bij velen begint het dan ook te kriebelen om er zelf één te nemen.

Bekijk de foto’s en oordeel zelf, hot or not?

Lees ook: Tattoo goes wrong: Sprookjestattoo wordt nachtmerrie

Bron: Refinery29.com, Beeld: Istockphoto, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook