Sabia sneert flink naar Rafael

Het duurt niet lang meer voor Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart één jaar uit elkaar zijn. Ondanks alle gekte...

Lees ook

Het duurt niet lang meer voor Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart één jaar uit elkaar zijn. Ondanks alle gekte rondom hun relatie, break-up, zwangerschap en nieuwe lovers lijkt het Sabia niets uit te maken, laat ze weten aan Bunte.

Rafael who?

In het interview met het Duitse blad, Bunte, windt Sabia er geen doekjes om. “Ik wil Rafael voor geen goud meer terug”, laat de brunette onder andere weten. Dit statement zet Sabia kracht toe door te laten weten volledig over ex-liefje Rafael heen te zijn: “Ik ben definitief over Rafael heen, maar ik ben nog niet toe aan een nieuwe relatie.”

Nieuwe liefde

Hoewel de ex-voetbalvrouw aangeeft niet toe te zijn aan een nieuwe relatie, is ze de afgelopen tijd wel regelmatig met verschillende mannen gespot. Zo zou ze gelinkt zijn aan veelbegeerde vrijgezel Leonard Freier de Duitse acteur Frank Rafael Bosse en Wolfhard Münter, die werkzaam is bij Mega Model Agency. Toch blijft Sabia volhouden dat een nieuwe vlam er niet inzit. “Ik kan mijn kinderen niet om de paar maanden aan een andere man voorstellen. Dat moet iedereen voor zichzelf weten, alleen ben ik daar het type nooit voor geweest. Een relatie zou nu ook niet in mijn leven passen”, legt ze uit.

Lees ook: ‘Sabia en Sylvie weer oog in oog’

Bron: Show.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook