Jenelle doet shocking onthulling over MTV

Voormalig wild child Jenelle Evans doet haar uiterste best om op het rechte pad te blijven, maar de Teen Mom 2-ster...

Lees ook

Voormalig wild child Jenelle Evans doet haar uiterste best om op het rechte pad te blijven, maar de Teen Mom 2-ster claimt dat MTV haar alsnog probeert af te schilderen als een drugsverslaafde. Evans haalde dan ook flink uit naar de televisiezender.

Sneak peek

In een sneak peek van één van de nieuwste afleveringen van Teen Mom 2 arriveert Jenelle’s moeder Barbra bij het huis van haar dochter. Ze treft Jenelle’s zoon Jace buiten aan, maar Jenelle is zelf echter nergens te bekennen. “Wat is hier aan de hand?”, schreeuwde Barbra naar de gesloten kamerdeur van Jenelle. “Laat me met rust”, schreeuwde de 24-jarige terug, maar ze kwam niet uit de kamer. In het volgende shot zien we Jenelle leunend tegen een muur aan staan en verloren om zich heen kijken. Aan entertainmentwebsite Radar Online vertelt ze deze overloop de grootste onzin is en ze haar die dag niet hebben gefilmd.

Woedend

Jenelle vertelde aan Radar dat ze woedend is op de cameraploeg. Die dag van de uitbarsting en dat shot van die muur is niet van dezelfde dag. “Ik heb ze niet eens toestemming gegeven om in mijn huis te komen die dag. Ze gebruikten een andere scène van een andere dag, zodat het lijkt alsof ze mijn reactie op mijn moeder kregen, maar dat is een leugen”, aldus Jenelle.

Shady

“Ik wist niet dat ze scènes op deze manier bewerkten!”, ging ze verder. Fans beweerden dat de shady scène een verklaring was voor Jenelle’s drugsgebruik. “Mijn moeder zei dat ik drugs aan het gebruiken was tegen de cameracrew, terwijl ik enkel mijn make-up probeerde te doen”, zei ze. “Dat is alles wat ik aan het doen was. Mijn moeder schoot uit d’r slof vandaar dat ik mezelf heb opgesloten. Het was eigenlijk om de kinderen buiten te houden, zodat ik kon opschieten. Want ik stond ook nog eens op het punt om te gaan lunchen met mijn moeder.”

Lees ook: Teen Mom Jenelle Evans onder het mes

Beeld: Getty, Bron: Radar Online

Laatste nieuws

Zie ook