Deze 64-jarige fit-grandma móét je zien

Je ziet vast regelmatig fit-girls en fit-moms voorbij komen op het internet, maar heb je ooit wel eens een fit-grandma g...

Je ziet vast regelmatig fit-girls en fit-moms voorbij komen op het internet, maar heb je ooit wel eens een fit-grandma gezien? De 64-jarige Wendy Ida is oma, en fitter dan de meeste mensen van haar leeftijd (en waarschijnlijk ook dan de jongere generaties).

Fit-grandma

De 64-jarige Wendy is moeder van de 41-jarige Sky, maar worden vaak aangezien als zussen. Kun je het je voorstellen? Wendy ziet er dan ook geweldig uit, en naar eigen zeggen heeft ze dit allemaal te danken aan haar strenge fitness-regime. Dagelijks staat ze 2 uur in de sportschool te zwoegen om dit lichaam te realiseren. Dit doet ze al meer dan 20 jaar!

Carrière

Ze begon op haar 43e met sporten, nadat ze een relatie beëindigde waardoor haar zelfvertrouwen helemaal weg was. Vandaag de dag is ze top fitness-trainer en life coach in LA. “Ik ben 64 en ik heb een beter figuur dan ik ooit heb gehad. Als ik tegen mensen zeg hoe oud ik ben, geloven ze me niet en vragen ze naar mijn identiteitskaart. Iemand dacht zelfs dat ik 22 was!” Dat is nog niet alles want ze deed voor het eerst mee aan een bodybuilding wedstrijd op haar 57e en op haar 60e behaalde ze een record in de Guinness World Record voor het doen van 37 burpees in één minuut. Doe dat maar eens na!

Lees ook: Anna Nooshin pronkt met killer body in bikini

Bron: Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws