Douwe Bob flirt erop los met bekende songfestival kandidaat

Voor Douwe Bob komt er een droom uit: Hij staat aanstaande zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival. Na het...

Lees ook

Voor Douwe Bob komt er een droom uit: Hij staat aanstaande zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival. Na het grote optreden was er dan ook meteen een persconferentie met alle finalisten. De apetrotse Douwe Bob had echter wel iets anders aan zijn hoofd dan vragen beantwoorden, en flirtte er flink op los met zijn buurvrouw: De Armeense kandidaat. En geef hem eens ongelijk, want ze is een prachtige Armeense schone!

Lekker wijf

Gisteren ging Nederlands trots nog door met feesten tot diep in de nacht. Tijd om uit te slapen had hij echter niet, want vanmorgen zat de zanger van het nummer slow down alweer fris en fruitig bij Giel Beelen aan tafel tijdens zijn ochtendshow. “Ik voel me heel erg goed”, vertelt hij trots. Op het moment dat Giel hem vraagt naar wat er tussen Douwe en de Armeense kandidaat speelt zegt hij: “Ik vind haar gewoon een heel lekker wijf. Ze is een heel intelligent meisje.”

Actie

Het verhaal gaat echter nog verder, want ook Telegraaf vroeg Douwe naar zijn flirt met de Armeense. Tegen hen zegt de singer-songwriter het volgende: “Ik vind haar, buiten dat ze natuurlijk onwijs aantrekkelijk is, een heel leuk mens om mee te praten. Ze is heel tof. En ze is intelligent ook.” Douwe liet het er niet bij zitten, en besloot tot actie over te gaan. Hij gaf haar een briefje met daarop de vraag of ze een keer iets met hem wilde drinken. Haar reactie had hij niet aan zien komen: “Ze vindt me te jong”.

Wederzijds

Hoewel ze hem nogal jong vindt, is de liefde wel een beetje wederzijds, want de Armeense Iveta Mukuchyan heeft ook een lieve boodschap voor Douwe achtergelaten. “Hij heeft ogen om in te verdrinken. Hij is een echte artiest en geboren voor het podium.” Bekijk het filmpje hier.

Lees ook: Douwe Bob helemaal uit de kleren

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook