Holly Madison: ‘De Playboy Mansion was een dagelijkse marteling’

Ex playmate Holly Madison is nog lang niet klaar met onthullingen doen over de Playboy Mansion en doet nu weer een aanta...

Lees ook

Ex playmate Holly Madison is nog lang niet klaar met onthullingen doen over de Playboy Mansion en doet nu weer een aantal schokkende uitspraken.

Drama

Het leven in de beroemde villa zou één en al drama zijn geweest. In een interview met People Magazine, legt Holly uit dat het een nachtmerrie was om zeven jaar lang de vriendin van Hugh Hefner te zijn. “Het was een dagelijkse marteling. Ik moest doen alsof alles daar geweldig was, maar van binnen voelde ik me verschrikkelijk”, vertelt ze. “In de mansion draait het allemaal om elkaar oordelen, manipuleren en de regeltjes volgen. Ik wilde geen kloon zijn, dat heeft me altijd dwars gezeten. Iedereen werd gemanipuleerd om op een bepaalde manier over te komen.”

Angst

Holly legt uit dat ze het moeilijk vond om voor zichzelf op te komen. “Het was echt een soort wedstrijd tussen alle vrouwen. Er heerste veel angst. Ik heb geleerd om bepaalde mensen niet te vertrouwen”, vertelt ze. Als ik terug kon gaan en iets anders kon doen, zou ik niet meer bang zijn voor anderen.”

Drugs

Dit is niet de eerste keer dat de blondine een boekje open doet over haar leven als playmate. Zo onthulde ze in haar boek Down The Rabbit Hole dat Hugh haar op 21-jarige leeftijd, toen ze voor het eerst naar de roemruchte Playboy Mansion ging, verleidde met drugs. “Hij vroeg of ik een Quaalude wilde en hij benaderde me met een handvol paardenpillen.” Madison schrijft dat ze het aanbod weigerde. “Toen zei hij: ‘Oké, dat is prima. Normaal gesproken keur ik drugs niet goed, maar weet je, in de jaren zeventig noemden we dit benenopeners.'” Volgens Madison was dat een cruciaal moment in haar leven: “Ik wil dat moment in mijn leven even stilzetten, die jonge meid beetpakken en zeggen: wat dacht je wel niet?”

Ook heeft ze in die tijd gedacht aan zelfmoord. “Nadat ze haar identiteit, zelfrespect en hoop voor de toekomst had verloren, zat Holly in haar eentje in de badkuip aan zelfmoord te denken.”

Lees ook: Zo zag Holly Madison er vroeger uit

Bron: RadarOnline, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook