Baby wondertje voor koppel dat drie kinderen verloor bij MH17-ramp

De Australische Anthony en Marite, die in 2014 met het neerstorten van vlucht MH17 hun drie kinderen verloren, zijn oude...

De Australische Anthony en Marite, die in 2014 met het neerstorten van vlucht MH17 hun drie kinderen verloren, zijn ouders geworden van een dochter.

Prachtig geschenk

Het koppel heeft vandaag de geboorte van dochter Violet May Maslin bekendgemaakt. “We geloven dat Mo, die zaterdag 14 zou worden, Evie, die volgende week 12 zou worden, Otis, die volgende maand 10 zou worden en grootvader Nick ons een prachtig geschenk hebben gestuurd. De geboorte van Violet is voor ons een teken dat liefde sterker is dan haat.”

Pijn

“Onze familie werd uit elkaar getrokken toen MH17 op 17 juli 2014 uit de lucht werd geblazen door een gewelddadige luchtdoelraket. Onze drie onschuldige, mooie en inspirerende kinderen verloren het leven, samen met hun opa Nick”, vertellen ze. “We leven nog steeds met veel pijn, maar Violet, en het weten dat onze vier kinderen altijd bij ons zullen zijn, zorgen voor een lichtpuntje in het duister.”

Foto’s van de kinderen kun je hier bekijken.

Bron: BuzzFeed, Beeld: iStock

Laatste nieuws