De dochter van Antonie Kamerling en Isa Hoes lijkt als twee druppels water op haar vader

Hiep hiep hoera! De dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling is vandaag 11 jaar geworden. Speciaal voor haar verjaardag...

Lees ook

Hiep hiep hoera! De dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling is vandaag 11 jaar geworden. Speciaal voor haar verjaardag deelde moeder Isa vandaag een foto van Vlinder op Instagram. En wat lijkt het meisje op haar vader!

Vlinder

Isa weet haar kinderen Vlinder en Merlijn goed uit de publiciteit te houden, maar voor haar mooie dochter maakte ze vandaag graag een uitzondering op Instagram. We kunnen op de foto’s goed zien dat ze enorm veel lijkt op haar in 2010 overleden vader Antonie. Op 6 oktober dat jaar pleegde hij zelfmoord. Bekijk de foto’s van het knappe meisje hieronder.

Actrice in de dop

Hoewel Vlinder niet van plan is om het pad van haar ouders te volgen, heeft ze toch een acteerklus te pakken. Ze heeft namelijk een kleine rol te pakken in de nieuwe film van de Club van Sinterklaas! Ze speelt de rol van Sophie, maar vindt dit wel erg spannend. Daar kan moeder Isa zich maar al te goed in vinden. “Ik herken wel dat ik zelf heel jong was en ging spelen en ik snap wel die zenuwen ofzo, dat herken ik wel. Misschien vindt ze het straks heel leuk en dan zien we dan wel weer. Maar dit is gewoon 1 draaidag. We maken er een heel groot ding van maar het is niet zoveel he. Het is een klein rolletje.”

Ook schrijft Vlinder met haar moeder aan een boek met de naam Engel. Naar verwachting ligt deze aankomende zomer in de winkel.

Lees ook: Mischa Barton ziet er weer zo fantastisch uit als vroeger

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook