André Hazes jr. en Monique verklappen het geslacht van de baby

Jááá! André Hazes jr. en Monique hebben het geslacht van hun kindje onthuld!Afgelopen maand maakten Dré en zijn vri...

Lees ook

Jááá! André Hazes jr. en Monique hebben het geslacht van hun kindje onthuld!

Afgelopen maand maakten Dré en zijn vriendin Monique het heugelijke nieuws bekend dat ze dit najaar hun eerste kindje zullen verwelkomen. Een foto van Monique’s baby bump liet niet lang op zich wachten, want tijdens hun vakantie in Florida showde ze haar beginnende buikje. Afgelopen weekend postte ze wederom een foto van haar babybuik die inmiddels flink is gegroeid. ‘It’s showing! #17weeks’, schreef ze bij het kiekje.

Roze of blauw?

De hele week bouwt het koppel al spanning op wat betreft het geslacht van de baby, door foto’s met zowel roze als blauwe decoratie op Instagram te plaatsen. Zo deelden ze allebei een foto waarop een blauw-roze versierde doos te zien is, met een goudgekleurd vraagteken. “Wat gaat ons kleine wonder worden? Wat denk jij?”, leest het bij André en “Hij of Zij ~ Wat denk jij?, schreef Monique erbij.

Het hoge woord is er nu eindelijk uit!

It’s a…

… Boy! Dat heeft het koppel zojuist via Instagram bekendgemaakt met een filmpje. In het bijzijn van vrienden en familie maken ze samen een enorme doos open, waar vervolgens blauwe ballonnen uit vliegen. Er volgt veel gejuich, geklap en een hoop dikke knuffels. Trotse papa te be Dré krijgt zijn glimlach ook niet meer van zijn gezicht. Lief!

A video posted by @moniquenoell on

Een foto die door moniquenoell is geplaatst op

Beeld: Instagram, ANP Bron: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook