Toen & Nu: Damian van Mean Girls

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Er is geen vrouw die hem niet heeft gezien. En afgelopen maand was de...

Lees ook

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Er is geen vrouw die hem niet heeft gezien. En afgelopen maand was de film jarig: het is maar liefst 12 jaar geleden dat Mean Girls uitkwam. En dat is een goed moment om terug te blikken op de cast van toen en nu. Ken je bijvoorbeeld Damian Leigh nog? De grote (letterlijk) vriend en klasgenoot van Cady Heron (Lindsay Lohan)? Je herkent hem nu, 12 jaar later, niet meer terug!

Damian x Daniel

Damian week in de film geen seconde van de zijde van zijn bestie Janis Ian. Volgens Janis was Damian too gay to function, maar naast Janis mocht niemand dat over hem zeggen. Daniel Franzese, zoals Damian in het echte leven heet, heeft na zijn rol in Mean Girls absoluut niet stil gezeten! De acteur heeft in totaal in meer dan 30 films gespeeld. Titels die hij op zijn naam mag schrijven zijn, naast Mean Girls, onder andere: War of Worlds, The Iron Man, Looking en Kill Theorie. Op het moment is hij bezig met de komedie The Brits Are Coming.

Benieuwd hoe de acteur er nu uitziet? Bekijk zijn foto’s hieronder.

Lees ook: Zac Efron zoals je hem nog nooit hebt gezien

Bron: Wikipedia, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook