NikeLab X Olivier Rousteing: Football Nouveau Collection

Whaaaa! Balmain is druk bezig om de modewereld te domineren. Met Olivier Rousteing aan het roer lijkt dit dan ook aardig...

Lees ook

Whaaaa! Balmain is druk bezig om de modewereld te domineren. Met Olivier Rousteing aan het roer lijkt dit dan ook aardig te lukken. Samen met NikeLab heeft hij nu namelijk een sportswear collectie ontworpen, en geloof ons, die wil je écht niet missen!

NikeLab x Olivier Rousteing

Met zijn liefde voor voetbal én mode weet Olivier een prachtige sportcollectie voor NikeLab neer te zetten: de Football Nouveau Collection. De collectie bestaat uit items in de kleuren zwart en goud. Zwart omdat het chique en tijdloos is, en goud omdat het de kleur is van overwinning. De stukken uit de collectie sluiten naadloos aan op het lichaam, en alle items zijn onderling met elkaar te combineren. Niet alleen in de mannen- en vrouwenlijnen, maar ook bij mannen en vrouwen onderling.

De items uit de NikeLab x Olivier Rousteing: Football Nouveau Collection zijn vanaf 2 juni te koop op nike.com/nikelab en bij geselecteerde NikeLab winkels.

Sta je te trappelen om de nieuwe collectie te zien? Bekijk dan het filmpje en de foto’s hieronder.

Laatste nieuws

Zie ook