Dít vindt Leontine Borsato van de reacties op haar kapsel

Van Leontine Borsato zijn we inmiddels al heel wat kapsels gewend. Maar toen ze afgelopen maand op de première van music...

Lees ook

Van Leontine Borsato zijn we inmiddels al heel wat kapsels gewend. Maar toen ze afgelopen maand op de première van musical SKY met een ‘(half-)kort pittig kapsel’ verscheen, waren aanschouwers in rep en roer. Nu reageert Leontine op de commotie omtrent haar verschijning.

In rep en roer

De meningen op social media waren op zijn zachtst gezegd nogal verdeeld, toen Leontine samen met haar Marco op de rode loper van SKY verscheen. “Sorry niet leuk! Je lijkt veel ouder”, en “Wat een ouwelijk kapsel, niet leuk sorry” waren enkele voorbeelden van fans die niet zo onder de indruk waren van de creatie. Gelukkig kwamen er ook een hoop positieve reacties voorbij. “Staat je geweldig! Gelukkig weg die armoedige krullen”, “Eindelijk weer gewoon haar. Veel mooier” en “Fantastische coupe!!” verschenen onder de foto.

“We lachen het maar weg”

Leontine zelf kan er wel om lachen. “Het is toch fantastisch dat Nederland zo bezig is met mijn kapels? Ik kan er heel erg om lachen. Waar mensen de tijd allemaal vandaan halen. We lachen het maar weg”, verklaarde ze eerder vandaag in de radioshow van100% NL.

Leco

Ook maakt Leco van Zadelhoff, al forever Leontine’s haarstylist, zich nergens druk om. “Samen met Leco heb ik het er ook vaak over de laatste tijd. Dat een knipbeurt zoveel mensen zolang plezier kan geven, vinden we fantastisch. Hij heeft in elk geval eer van z’n werk.”

Bron: Telegraaf.nl, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook