Heidi Montag doet onverwachtse uitspraken over haar plastische ingrepen

Heidi Montag staat inmiddels niet meer bekend om haar deelname aan The Hills, maar om haar vele cosmetische ingrepe...

Lees ook

Heidi Montag staat inmiddels niet meer bekend om haar deelname aan The Hills, maar om haar vele cosmetische ingrepen. Aan Entertainment Tonight doet ze exclusief haar verhaal over deze ervaringen, en dat is niet wat je had verwacht!

Plastic fantastic

Van borstvergrotingen en neuscorrecties tot vet laten inspuiten in haar gezicht: Niets leek Heidi te gek te zijn. Toch kijkt de reality-ster niet graag naar de beelden op televisie van na haar plastische transformatie. “Ik wil de beelden niet zien. Het was al erg genoeg om dat destijds allemaal mee te maken. Ik had geen idee wat ik toen aan het doen was en wat ik ermee losmaakte.” Haar man Spencer Pratt voegt eraan toe: “Niemand hield zich bezig over de reden van de ingrepen, maar ze wilden alleen weten wat en wanneer je iets had laten doen.”

Spijt

Als Heidi terugkijkt op de tijden na haar ingrepen, ziet ze dat zelf als een hele heftige tijd. “Het was de meest heftige tijd van mijn leven, maar ik heb wel het idee dat ik er sterker en volwassener van ben geworden. Het zorgde ervoor dat ik naar mezelf ging kijken en mezelf afvroeg: “Waarom heb ik dit gedaan?” Misschien moest ik wat meer zelfvertrouwen hebben en meer beseffen wie ik van binnen was in plaats van me druk te maken over de vorm van m’n wenkbrauwen.”

Een ander mens

Heidi is er dan ook stellig van overtuigd dat MTV een heel ander mens van haar heeft gemaakt dan wie ze eigenlijk is. “Ik denk dat ik zo werd opgeslokt door het karakter dat ik speelde in The Hills dat ik geloofde dat ik haar echt was. Ik verloor mezelf erin. Ik probeer geen spijt te hebben van de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven, omdat je dan in een negatieve spiraal terecht komt. Ik weet in ieder geval wel dat ik bepaalde dingen niet nog een keer zou doen, en ik zou het dan ook niemand aanraden.”

Echte liefde

Haar man Spencer lijkt het allemaal niet uit te maken: “Ik hou van haar hoe ze voor haar ingrepen was, maar ik hou ook van haar hoe ze nu na haar ingrepen is. We zijn sterker dan ooit.”

Lees ook: Heidi Montag keert terug op televisie

En: Heidi Montag verkiest Spencer Pratt boven haar moeder

Bron: Entertainment Tonight, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook