Bruidsmeisjes poseren voor bruidsfoto’s, maar wat er dan gebeurt…

Je bruiloft is waarschijnlijk één van de mooiste dagen van je leven, en daar horen natuurlijk prachtige bruidsfoto's bij...

Lees ook

Je bruiloft is waarschijnlijk één van de mooiste dagen van je leven, en daar horen natuurlijk prachtige bruidsfoto’s bij. Je huurt een professionele fotograaf in en zoekt naar een mooie plek om de kiekjes te schieten. Maar wat er dan gebeurt tijdens de fotoshoot had niemand verwacht!

Redder in nood

Het feest van de bruiloft vond zich plaats bij een groot meer. De bruidsmeisjes vonden dat wel een mooie plek om te poseren voor de foto, maar net toen de fotograaf de foto’s wilde afdrukken, zag ze iets vreselijks in haar ooghoek. In het meer zwommen namelijk ganzen met hun jongen, maar één van die jongen werd gestolen door een zwarte zwaan, die het diertje vervolgens probeerde te verdrinken. Eén van de bruidsmeisjes, die tevens het zusje is van de bruid, zag het gebeuren en twijfelde geen seconde: met jurk en al sprong ze in het meer om het kleine gansje te redden van de dood. Ze gaf het kleine gansje terug aan de ouders, en vanaf het feest van de bruiloft klonk een luid applaus. De zus van de bruid was nu een held!

Maar al met al heeft het stel nu wél hele avontuurlijke trouwfoto’s! Bekijk ze hieronder.

Lees ook: Deze tampon-grap gaat he-le-maal fout

Bron: Glamourpage, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook