Yfke Sturm schittert in fotoshoot met haar baby

Vorig jaar beviel Yfke Sturm van haar zoontje Alexander, maar kort daarna raakte ze zwaargewond aan haar hoofd na een on...

Vorig jaar beviel Yfke Sturm van haar zoontje Alexander, maar kort daarna raakte ze zwaargewond aan haar hoofd na een ongeluk in Italië. Het model is nu weer helemaal back on track en schittert als nooit tevoren tijdens een fotoshoot, mét haar zoontje!

Modelletje in de dop

Yfke woont op het moment in London, en zag dat als een uitgelezen kans om met haar zoontje in de grote stad op de foto te gaan. Op Instagram deelt ze er een foto van met de tekst: “Fotoshoot met kleine Alexander in de grote stad”. De kleine vent heeft het lensgevoel duidelijk van zijn moeder meegekregen, want dit is niet de eerste keer dat hij de show steelt tijdens een shoot. Bekijk de lieve beelden hieronder.

Wat vooraf ging

Na haar ongeluk heeft Yfke het erg zwaar gehad. Ze werd zelfs kunstmatig in coma gehouden, zodat ze beter van de enorme klap kon herstellen. Het gaat nu een stuk beter met haar, maar haar schedel is op sommige plekken nog erg gevoelig. Aan Telegraaf vertelt ze: “Als er nu een visagist foundation aanbrengt, voelt het ook nog raar op die plek. Alsof het nog beurs is”.

Lees ook: Zien: Deze baby is een exacte kopie van Gordon Ramsay

Een foto die door yfkesturm is geplaatst op

Een foto die door yfkesturm is geplaatst op

Bron: Telegraaf, Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws