Charlotte Crosby onthult hartverscheurend geheim

Dat de Geordie’s niet ontkomen aan drama in hun leven, is niets nieuws. Maar in een nieuw interview met het Britse Heat...

Lees ook

Dat de Geordie’s niet ontkomen aan drama in hun leven, is niets nieuws. Maar in een nieuw interview met het Britse Heat Magazine wordt duidelijk dat Charlotte Crosby lange tijd een hartverscheurende gebeurtenis geheim heeft gehouden voor haar fans.

Zwanger

In het interview onthult Charlotte dat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heeft gehad. De realityster stond er helemaal alleen voor, omdat liefje Gary – Gaz – Beadle op dat moment in Thailand zat voor de opnames van het nieuwe seizoen Ex On The Beach. “De pijn begon tijdens de opnames van Geordie Shore: Big Birthday Battle begin van april 2016″, vertelde Charlotte. “Ik dacht dat ik last had van menstruatiekrampen, want ik bloedde ook een beetje. Maar de pijn werd heftiger, ik kan het niet beschrijven. Het was verschrikkelijk.”

Hel

“Ik was in een hel beland en toen röntgenfoto’s lieten zien hoeveel schade er was veroorzaakt, stortte ik in. Omdat het embryo er ruim een week zat, was mijn eileider opengescheurd en had ik last van interne bloedingen. De doktoren legden uit dat het niet langer moest laten zitten, want het scheelde niet veel of ik was er niet meer geweest….” Charlotte kreeg een spoedoperatie om haar beschadigde eileider te verwijderen, met als gevolg dat ze in de toekomst misschien niet in staat is om kinderen te krijgen. De artsen vermoeden dat de buitenbaarmoederlijke zwangerschap is veroorzaakt doordat Charlotte een morning-afterpil pas na 72 uur heeft ingenomen.

Bron: HEAT, Beeld: HEAT, Zie.nl

Laatste nieuws

Zie ook